Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massageworkshop Privélessen massage
 
Integratieve massage
Waarom massage?
Werkwijze
De masseur
Vraag en antwoord
Recensies massage
Prijzen massage
 
 
 
Massage Workshop
Massage Cursus
Vervolgcursus
Cursus Pulsing
Privélessen massage
Diverse massageworkshops
Cursusdata en prijzen
Aanmelden
Cursuscentrum
Vraag en antwoord
Recensies cursussen
 
 
 
Contact
Blog
Route ov
Route auto
Links
 
 
 
De datum(s) van de
volgende basiscursussen:

Weekendcursus
21 en 22 mei

Ochtendcursus start
vrijdag 13 mei

Avondcursus start
dinsdag 7 juni

Kijk in de cursusagenda
voor meer lesdata

Massage cursus

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagetechnieken, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten handgrepen geef je een massage, waardoor mensen lichamelijk en geestelijk zullen ontspannen.

Massage-cursus Tijdens de cursus oefen je de technieken op een andere deelnemer en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met 100% natuurlijke massageolie en werken op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over masseren en wat daarbij allemaal belangerijk is om te weten.

Bij elke cursus krijg je een uitgebreide handleiding van alle technieken die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

De basiscursus wordt in twee vormen gegeven. Je kunt kiezen voor vijf lessen van drie uur in een avondcursus of een ochtendcursus. De andere vorm in een weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Inhoudelijk leer je exact hetzelfde. De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de trainer zijn er één of meerdere assistenten aanwezig, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Je kunt je zowel individueel als samen met een ander aanmelden.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 14 uur.
Certificaat van deelname: Ja.

Nieuw:

Massagecursus alleen voor mannen.
Massagecursus alleen voor vrouwen.
Klik hier voor meer informatie.

Actuele cursusdata, vrije plaatsen en de prijzen vind je bij Cursusdata en prijzen.
Kennis maken? Doe de gratis massage workshop!

Cursus massage Wil je eerst kennismaken met deze vorm van massage, het cursuscentrum, de trainers en assistenten? Meld je dan aan voor de gratis massage workshop. Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je altijd een aantrekkelijke korting voor de basiscursus.

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor de basis- en vervolgcursus dan krijg je 70 euro korting op de totaalprijs. De enige voorwaarden zijn dat je beide cursussen binnen één jaar volgt en de betaling in één keer doet. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan aan bij je aanmelding.
Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Privélessen

Naast de cursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriend(in). Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben. De privélessen van circa twee en een half uur per les, vinden plaats in de massagepraktijk op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Theorie over massage

Wil je weten wat de drie belangrijkste aandachtspunten zijn die je moet weten als je gaat masseren?
Meld je aan voor de infomail en je ontvangt ze direct in je mailbox!

   
Copyright © 2005-2016 | Integratieve Massage Den Haag | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer