Integratieve massage   Basiscursus Ontspanningsmassage  
  Massagecursus Avondcursus Intuïtieve massage
Weekendcursus   Massageworkshop Privélessen massage
 
Integratieve massage
Waarom massage?
Werkwijze
De masseur
Vraag en antwoord
Recensies
Prijzen
 
 
 
Massageworkshop
Massagecursus
Vervolgcursus
Cursus Pulsing
Privélessen
Diverse workshops
Cursusdata en prijzen
Aanmelden
Cursuscentrum
Vraag en antwoord
Recensies
 
 
 
Contact
Route ov
Route auto
Links
 
 
 
De eerstvolgende cursussen:

Avondcursus start
dinsdag 18 november

Weekendcursus op
13 en 14 december

Kijk bij Cursusdata en prijzen
voor alle cursussen

Cursus masseren

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtvol toepassen van onder meer strijkingen, knedingen en fricties geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Massage-cursus Tijdens de lessen worden de massagetechnieken eerst voorgedaan inclusief een duidelijke toelichting. Vervolgens oefen je de massagetechnieken op een medecursist en daarna oefent deze cursist op jou. Zo ervaar je ook zelf hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je enige theorie over het masseren en wat daarbij van belang is.

Bij elke massagecursus krijg je een handleiding met de beschrijvingen van alle massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Ook krijg je een flesje massageolie cadeau om thuis meteen mee aan de slag te gaan. Na afloop van de massagecursus wordt een certificaat uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft.

Als je meedoet met de avondcursus, dan kun je een massagetafel huren voor € 6,50 per week. Ideaal om tussen de lessen door goed te kunnen oefenen.

De massagecursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Centrum Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

De basiscursus massage wordt in twee vormen gegeven: als avondcursus van 5 lessen van 3 uur en als weekendcursus
van 2 dagen van 7 uur. Inhoudelijk leer je dezelfde massagetechnieken. De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de docent zijn er één of twee assistenten, zodat er altijd veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

Actuele data, prijzen en vrije plaatsen vind je bij Cursusdata en prijzen.
Kennis maken? Doe een workshop!

Cursus massage Wil je eerst kennismaken met de docent, de groepsruimte en deze vorm van masseren? Meld je dan aan voor de massageworkshop. Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je een flinke korting voor de cursus.

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor de basis- en vervolgcursus dan krijg je € 70 korting op de totaalprijs. Voor de cursussen als avondcursus betaal je € 380 en als weekendcursus € 350 (prijspeil 2014). De enige voorwaarden zijn dat je beide cursussen binnen één jaar volgt en de betaling in één keer doet. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan aan bij je aanmelding.
Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Privélessen

Naast de massagecursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriendin. Ideaal als jullie wisselende of verschillende werktijden hebben of niet in het weekend en 's avonds kunnen. De privélessen van circa 2½ uur, vinden plaats in de massagepraktijk op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Wil je weten wat de drie belangrijkste aandachtspunten zijn die je moet weten als je gaat masseren?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt ze direct in je mailbox!

 
   
| Copyright © 2005-2014 | Integratieve-massage.nl | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer |