Integratieve massage   Basiscursus Ontspanningsmassage  
  Cursus massage Avondcursus Intuïtieve massage
Weekendcursus   Massageworkshop Privélessen massage
 
Integratieve massage
Waarom massage?
Werkwijze
De masseur
Vraag en antwoord
Recensies
Prijzen
 
 
 
Massageworkshop
Massagecursus
Vervolgcursus
Cursus Pulsing
Privélessen
Diverse workshops
Cursusdata en prijzen
Aanmelden
Cursuscentrum
Vraag en antwoord
Recensies
 
 
 
Contact
Route ov
Route auto
Links
 
 
 
De eerstvolgende cursussen

Eendaagse cursus op
zaterdag 16 augustus

Avondcursus start
donderdag 18 september

Weekendcursus op
11 en 12 oktober

Maak gebruik van de
vroegboekkorting!

Kijk bij Cursusdata en prijzen
voor alle cursussen

Cursus masseren

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je mensen een gevarieerde massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtvol toepassen van onder meer strijkingen, knedingen en fricties geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Massage-cursus Tijdens de cursus worden de technieken eerst voorgedaan, waarbij je een duidelijke toelichting krijgt. Vervolgens oefen je onder begeleiding van een professionele masseur de technieken op een medecursist en daarna oefent deze cursist op jou. Zo ervaar je ook zelf hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én heel ontspannend is.
We masseren met natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je enige theorie over het masseren en wat daarbij van belang is.

Certificaat Bij elke cursus krijg je een cursusboek met theorie en de beschrijvingen van alle technieken die aan bod zijn gekomen. Daarnaast krijg je een flesje massageolie cadeau om thuis meteen mee aan de slag te kunnen gaan. Ook wordt na het volgen van de volledige cursus een certificaat uitgereikt. Ben je enthousiast geworden en wil je daarna nog meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kan aanbrengen in de massages die je geeft.

Als je meedoet met een avondcursus van 6 lessen, dan kun je een massagetafel huren voor
€ 6,50 per week. Ideaal om tussen de lessen door goed te kunnen oefenen.

Deze cursussen worden gegeven aan een groep van gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de docent is er een assistent(e) aanwezig, zodat er altijd voldoende begeleiding is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Centrum Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

Je kunt kiezen uit de volgende massagecursussen:


Avondcursus

Inhoud: massage van het hele lichaam
Lesuren: 6 lessen van 2½ uur
Lestijden: 19.30 - 22.00 uur

Weekendcursus

Inhoud: massage van het hele lichaam
Lesuren: 2 dagen van 7½ uur
Lestijden: 10.00 - 17.30 uur

Eendaagse cursus

Inhoud: massage van rug, schouders, benen en voeten
Lesuren: 1 dag van 7½ uur
Lestijden: 10.00 - 17.30 uur

Massageworkshop

Inhoud: massage van rug, schouders en nek
Lesuren: 1 middag van 4 uur
Lestijden: meestal van 13.00 - 17.00 uur

Alle actuele data, prijzen en vrije plaatsen vind je bij Cursusdata en prijzen.

Kennis maken?

Wil je eerst kennismaken met de docent en deze vorm van massage? Meld je dan eerst aan voor een massageworkshop! Als je daarna besluit om de basiscursus te gaan doen, dan wordt het bedrag van de workshop in mindering gebracht op het cursusgeld. Anders gezegd: je hebt dan gratis deelgenomen aan de workshop.

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor de basis- en vervolgcursus dan krijg je € 70,- korting op de totaalprijs. Volg je deze cursussen als avondcursus dan betaal je € 350,- en als weekendcursus is het € 330,-. De enige twee voorwaarden zijn dat je beide cursussen binnen één jaar volgt en dat je de betaling in één keer voldoet. Als je dit wilt, geef dit dan aan bij je aanmelding. Deze korting kan niet gecombineerd worden met een vroegboekkorting.

Privélessen

Naast de cursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriendin. Ideaal als jullie wisselende of verschillende werktijden hebben of niet in het weekend en 's avonds kunnen. De privélessen van 2½ à 3 uur per les, vinden plaats in de massagepraktijk op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Download de folder van de massagecursus

Wil je weten wat de drie belangrijkste aandachtspunten zijn die je moet weten als je gaat masseren?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt ze direct in je mailbox!

 
   
| Copyright © 2005-2014 | Integratieve-massage.nl | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer |