Integratieve massage   Basiscursus Ontspanningsmassage  
  Massagecursus Avondcursus Intuïtieve massage
Weekendcursus   Massageworkshop Privélessen massage
 
Integratieve massage
Waarom massage?
Werkwijze
De masseur
Vraag en antwoord
Recensies massage
Prijzen massage
 
 
 
Massage Workshop
Massage Cursus
Vervolgcursus
Cursus Pulsing
Privélessen massage
Diverse massageworkshops
Cursusdata en prijzen
Aanmelden
Cursuscentrum
Vraag en antwoord
Recensies cursussen
 
 
 
Contact
Blog
Route ov
Route auto
Links
 
 
 
De datum(s) van de
volgende basiscursussen:

Weekendcursus:
28 en 29 november
22 en 23 januari

Avondcursus start:
dinsdag 19 januari

Massage cursus

In de basiscursus ontspanningsmassage leer je klassieke massagegrepen, waarmee je een gevarieerde en volledige massage kunt geven. Door het zorgvuldig en aandachtig toepassen van diverse soorten technieken geef je een massage, waardoor mensen zich lichamelijk en geestelijk ontspannen.

Massage-cursus Tijdens de cursus oefen je de technieken en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook zelf hoe het aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.
We masseren met 100% natuurlijke massageolie en op comfortabele massagetafels. Ook krijg je theorie over masseren en wat daarbij allemaal van belang is.

Bij elke cursus krijg je een handleiding van alle grepen die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren. Ook wordt een certificaat van deelname uitgereikt.

Ben je enthousiast geworden en wil je na de basiscursus meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor de vervolgcursus, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft.

De cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

De basiscursus wordt in twee vormen gegeven: als avondcursus van vijf lessen van drie uur en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Inhoudelijk leer je hetzelfde. De groep bestaat uit gemiddeld acht en maximaal twaalf deelnemers. Naast de trainer zijn er één of meerdere assistenten aanwezig, zodat er veel persoonlijke aandacht is. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen. Niveau van de workshop: MBO-niveau. Aantal docentcontacturen: 14 uur.

Actuele data en prijzen vind je bij Cursusdata en prijzen.
Kennis maken? Doe de gratis massage workshop!

Cursus massage Wil je eerst kennismaken met de trainer en deze vorm van masseren? Meld je dan aan voor de massage workshop. Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je een aantrekkelijke korting voor deze cursus.

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor de basis- en vervolgcursus dan krijg je 70 euro korting op de totaalprijs. De enige voorwaarden zijn dat je beide cursussen binnen één jaar volgt en de betaling in één keer doet. Als je hier gebruik van wilt maken, geef dit dan aan bij je aanmelding.
Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Privélessen

Naast de cursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriendin. Ideaal als jullie wisselende of verschillende werktijden hebben. De privélessen van circa twee en een half á drie uur per les, vinden plaats in de massagepraktijk op de Soestdijksekade 894 in Den Haag.

Wil je weten wat de drie belangrijkste aandachtspunten zijn die je moet weten als je gaat masseren?
Meld je aan voor de nieuwsbrief en je ontvangt ze direct in je mailbox!

   
Copyright © 2005-2015 | Integratieve Massage Den Haag | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer