Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massage workshop Privélessen massage
 
Massage opleiding
Massage workshop
Beginners cursus
Gevorderden cursussen
Cursus pulsing
Privélessen massage
Diverse workshops
Lesdata en prijzen
Aanmelden
Trainers en M-team
Cursuscentrum
Veel gestelde vragen
Recensies
 
 
 
Massage praktijk
Integratieve massage
Waarom massage?
De masseur
Veel gestelde vragen
Recensies massage
Prijzen massage
Bereikbaarheid per OV
Route met de auto
 
 
 
Contact
Blog artikelen
Huren praktijk en tafels
Links
 
 
 

Ontvang dé 3 belangrijkste
zaken als je gaat masseren
Massage cursus voor beginners (basiscursus)

In de cursus massage voor beginners leer je klassieke massagetechnieken, waarmee je een gevarieerde en volledige ontspanningsmassage kunt geven. Door het zorgvuldig en met aandacht toepassen van diverse handgrepen geef je een massage, waardoor mensen lichamelijk en geestelijk zullen ontspannen. Ook is er speciale aandacht voor spierknopen.

Massage-cursus Tijdens de massage cursus oefen je onder professionele begeleiding de technieken op een andere deelnemer en word je zelf gemasseerd. Zo ervaar je ook hoe de massage aanvoelt, wat zeer leerzaam én ontspannend is.

Je masseert met 100% natuurlijke massageolie en ligt op een comfortabele massagetafel. Je krijgt theorie over onder meer olie, massagetafels, werkhouding, contra-indicaties, spierknopen en wat er allemaal komt kijken bij het masseren.

Bij elke massage cursus krijg je een uitgebreide handleiding van alle technieken die je hebt geleerd, zodat je thuis meteen kunt gaan masseren.

Ben je enthousiast geworden en wil je na deze massage cursus nog meer massagetechnieken leren? Meld je dan aan voor vervolgcursus 1, zodat je nog meer variatie kunt aanbrengen in de massages die je geeft. Na deze cursus heb je de mogelijkheid om vervolgcursus 2 te volgen.

De massage cursussen worden gegeven in de sfeervolle groepsruimte van Wajid op het Prins Hendrikplein in Den Haag. Gratis parkeren op loopafstand is mogelijk en het cursuscentrum is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer. Meer informatie daarover kun je hier vinden.

Deze massage cursus voor beginners wordt in twee vormen gegeven. Je kunt kiezen voor vijf lessen van drie uur in een avondcursus of ochtendcursus. De andere vorm in een weekendcursus van twee dagen van zeven uur. Inhoudelijk leer je exact hetzelfde. De groep bestaat uit minimaal zes en maximaal twaalf deelnemers. Naast de trainer zijn er één of meerdere assistenten aanwezig, zodat je veel persoonlijke aandacht krijgt. Je kunt je zowel individueel als samen met iemand anders aanmelden.

We zijn een onderdeel van de OMB Academie, geregistreerd bij het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs (CRKBO) en voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstituten.

Vereiste vooropleiding / kennis: geen.
Niveau van de workshop: MBO-niveau.
Aantal docentcontacturen: 14 uur.
Certificaat van deelname: Ja, na het volgen van de volledige cursus.

Actuele cursusdata, vrije plaatsen en de prijzen vind je bij Cursusdata en prijzen.
Kennis maken? Doe de gratis massage workshop!

Cursus massage Wil je eerst kennismaken met deze vorm van massage, het cursuscentrum, de trainers en assistenten? Meld je dan aan voor de gratis massage workshop. Besluit je daarna om de basiscursus te doen, dan krijg je een aantrekkelijke korting!

Combinatiekorting

Wanneer jij je in één keer aanmeldt voor deze basiscursus en vervolg-cursus 1 dan krijg je 70 euro korting op de totaalprijs. De enige twee voorwaarden voor deze korting zijn dat je beide massage cursussen binnen één jaar volgt en de betaling in één keer doet. Als je hier gebruik van maakt, geef dit dan aan bij je aanmelding. Deze korting kan niet gecombineerd worden met andere kortingen.

Privélessen

Naast de massage cursussen die groepsgewijs worden gegeven, kun je ook privélessen volgen, bijvoorbeeld samen met je partner of een vriend(in). Ideaal als jullie verschillende werktijden hebben. De privélessen massage van circa twee en een half uur per les, vinden plaats in de massagepraktijk van een van de trainers in Den Haag of Leiderdorp.

Theorie over massage

Wil je weten wat de drie belangrijkste zaken zijn die je moet weten als je gaat masseren?
Meld je hiernaast aan voor de infomail en je ontvangt ze direct in je mailbox!

   
Copyright © 2005-2016 | Onderdeel van de OMB Academie | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer