Massage opleiding Ontspanning   Weekendcursus     Contact
 
Basiscursus Masseren   Bewustwording Avondcursus    
Massage Cursus  
Massagepraktijk
Massage workshop Privélessen massage
 
Massage opleiding
Massage workshop
Beginners cursus
Gevorderden cursussen
Cursus pulsing
Privélessen massage
Diverse workshops
Lesdata en prijzen
Aanmelden
Trainers en M-team
Cursuscentrum
Veel gestelde vragen
Recensies
 
 
 
Massage praktijk
Integratieve massage
Waarom massage?
De masseur
Veel gestelde vragen
Recensies massage
Prijzen massage
Bereikbaarheid per OV
Route met de auto
 
 
 
Contact
Links
 
 
 
 

Gevorderden cursus massage - vervolgcursus

Masseren kun je leren Na het volgen van de beginners cursus massage kun je meedoen met de vervolgcursus. Tijdens deze cursus gaan we de massagetechnieken die je al kent, beknopt herhalen tijdens het inmasseren. Daarnaast komen er ruim vijftig nieuwe massagetechnieken aan bod.

Hiermee kun je veel meer variatie aanbrengen in de massages die je geeft. Een groot voordeel van de vervolgcursus is dat je de basis al in de vingers hebt. We starten dus vrij snel met het oefenen van de nieuwe technieken. Maar je leert niet alleen nieuwe massagetechnieken, je wordt ook zelf weer uitgebreid gemasseerd en dat is altijd genieten!

Ook bij deze cursus krijg je een uitgebreide handleiding met de massagetechnieken die aan bod zijn gekomen. Voor het oefenen tijdens en/of na de cursus krijg je als bonus ook handige overzichten (spiekbriefjes) waarmee je soepel de nieuwe handgrepen in de vingers zult krijgen.

Massagecursus voor gevorderden De vervolgcursus wordt regelmatig gegeven als avondcursus van vijf lessen van twee uur en drie kwartier en als weekendcursus van twee dagen van zeven uur. De weekendcursus geven we de ene keer in één weekend en een andere keer verdeeld over twee weekenden. In de cursusagenda staan de datums, tijden en de prijzen.

De vervolgcursus is alleen geschikt voor jou als je de basiscursus al hebt gedaan. Heb je ergens anders een basiscursus gevolgd, doe dan eerst minimaal bij ons de massage workshop. De ervaring leert dat het dan veel beter aansluit aan onze manier van masseren.


Vereiste vooropleiding / kennis vervolgcursus: minimaal de basiscursus
Niveau van deze vervolgcursussen: MBO-niveau
Aantal docentcontacturen per vervolgcursus: 14 uur   
Copyright © 2005-2018 | OMB Academie | Massage Opleiding - Cursus - Workshop | Tel: 06 45 44 45 69 | KvK: 27256565 | Disclaimer